Om oss

Ett gediget byggföretag

Vi är sedan länge etablerade på den svenska byggmarknaden men vi har även haft en del större projekt i EU såsom sjukhus, skolor och industrianläggningar. 

Vi tar väl hand om våra byggarbetare och entreprenörer och ser till att de är trygga på sin arbetsplats och får bra löner. När de känner sig säkra och uppskattade gör det sitt bästa jobb och håller de uppsatta tidsramarna. Vi kan deras sortiment och produkter bra, det är essentiellt att veta vilka material som passar för olika miljöer och projekt.

Tillsammans med RBS Kroatien har vi ett samlat ihop ett team av ingenjörer, arbetsledare, konstruktörer och byggnadsarbetare som behövs för att kunna erbjuda och genomföra en rad olika byggnationstjänster som baseras på nyckelfärdiga modeller.

Vår bas är i Kungälvs kommun i Västra Götalands län och vi arbetar mestadels i sydvästra Sverige, från Malmö till Göteborg.

Vi har bygglösningen för dig

Vårt mål är att göra det enkelt och säkert för dig som kund så att du slipper en krånglig byggprocess. Vi tycker att alla förtjänar ett tryggt, hållbart och modernt nybyggt hus, även de som har tummen mitt i handen eller som inte har tid att bygga själva. Hos oss kan du känna dig trygg med att tids- och budgetramar hålls så att du kan fokuser på ditt arbete, din familj och dig själv. Gör det som du är bäst på så gör vi det som vi är bäst på!

Se gärna igenom våra referenser och bilder med nyckelfärdiga hus, du kan också beställa ett från en annan leverantör och så kan vi bygga ihop det. Vi finns här för dig och dina husdrömmar!

 

Smidigt och enkelt med nyckelfärdiga hus