Nyckelfärdigt hus

Färdigt för inflytt

Huvudtanken med att köpa ett nyckelfärdigt hus är att man köper ett hus som är helt färdigt att flytta in i. Golv, väggar, badrum och kök ska vara färdiga att bruka och det ska även finnas vitvaror på plats, redo att användas av de nya ägarna. Idag finns många fina smarta produkter som gör ditt hem modernt och miljövänligt. Du kan välja produkter som låter dig starta tvättmaskinen eller tända upp i huset när du är på väg hem. Du kan börja drömma redan nu om ett smart, välbyggt hem med smidiga lösningar så kan vi sedan sätta oss ner och titta på hur vi kan få ditt drömhem att bli till.

Hitta läget och börja bygg

Det är otroligt smidigt att kunna placera sin drömbostad där man helst vill bo. Vare sig det är en en lugn skog nära en tjärn eller i en närförort till en storstad så kan du göra som snigeln och ta huset till platsen där du vill bo. Då får du läget du vill ha utan att behöva krångla med renoveringar och ombyggnationer!

Prisvärt med nyckelfärdigt

Även om nyckelfärdigt på ytan kan verka som ett dyrt alternativet så märker man så snart när man börjar undersöka och sammanställa alla kostnader att det i själva verket är ett väldigt prisvärt. Du slipper först och främst att hålla på och samla ihop en rad olika offerter för att hitta de bästa hantverkarna för respektive jobb som måste utföras, du slipper även eventuella problem som kan komma av att de olika hantverkarna inte följer exakt samma tidsschema. Det absolut viktigaste är att de underleverantörer och entreprenörer som vi arbetar med är mycket meriterade och skickliga så att du vet att huset är tryggt och hållbart för dig och din familj.

En annan fördel med nyckelfärdigt är att du enkelt får en god ekonomisk överblick över hela projektet genom att du endast har ett avtal som du måste se efter och endast har en person på företaget som du behöver ha kontakt med för att få tillgång till all nödvändig information.

blåkopia villa

Nyckelfärdigt hus - det enkla alternativet!