Nyckelfärdiga Hus

Klart för inflyttning på en gång 08-410 344 35

Nyckelfärdiga hus

Huvudtanken med att köpa ett nyckelfärdigt hus är att man köper ett hus som är helt färdigt att flytta in i. Golv, väggar, badrum och kök ska vara färdiga att bruka och det ska även finnas vitvaror på plats, redo att användas av de nya ägarna.

Ibland skiljer det sig åt mellan olika företag vad som ingår i ett nyckelfärdigt hus och det är viktigt att du som kund försäkrar dig om att du har full koll på vad som ingår och inte ingår i avtalet för att undvika otrevliga överraskningar när du väl ska flytta in.

blåkopia villa

Prisvärt med nyckelfärdigt

Även om nyckelfärdigt på ytan kan verka som det dyraste alternativet märker man så snart man börjar undersöka och sammanställa alla kostnader att det i själva verket är ett väldigt prisvärt alternativ. Du slipper först och främst att hålla på och samla ihop en rad olika offerter för att hitta de bästa hantverkarna för respektive jobb som måste utföras, du slipper även eventuella problem som kan komma av att de olika hantverkarna inte följer exakt samma tidsschema.

En annan ekonomisk fördel med nyckelfärdigt är att du enkelt får en god ekonomisk överblick över hela projektet genom att du endast har ett avtal som du måste se efter och endast har en person på företaget som du behöver ha kontakt med för att få tillgång till all nödvändig information.

.

 

Nyckelfärdigt hus - det enkla alternativet!